Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

3 χαρακτηριστικά που κερδίζουν τις γυναίκες


Σίγουρα σας έχει τύχει να δείτε έναν συνηθισμένο σε εμφάνιση άντρα να συνοδεύει μια πολύ ωραία γυναίκα και μάλλον θα αναρωτηθήκατε «Τι του βρήκε;». Μπορεί ακόμα και να τον ζηλέψατε και να σκεφτήκατε «Γιατί να μην είμαι εγώ στη θέση του;»! Ακολουθεί συγκλονιστική είδηση προς όλους τους ελεύθερους άντρες: Δεν χρειάζεται να είστε ο σούπερ καυτός, ο σούπερ σέξι θεογκόμενος για να κερδίσετε μια όμορφη γυναίκα! Στη δουλειά μας, έχουμε μιλήσει με πάρα πολλές γυναίκες και, πιστέψτε μας, οι γυναίκες δεν είναι τόσο επιφανειακές ως προς την εμφάνιση όσο είναι οι άντρες. Προφανώς και είναι απαραίτητο να νιώσουν κάποια έλξη, αλλά για τις γυναίκες η σούπερ εμφάνιση σπάνια αποτελεί «απαραίτητο προσόν». Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες τις γυναίκες, τα τρία κυριότερα προσόντα που αναζητούν σε έναν άντρα είναι:

1. Αίσθηση του χιούμορ


Όταν μιλάμε για αίσθηση του χιούμορ, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται να γίνετε κλόουν, απλά να έχετε λίγο χιούμορ. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που μπορούν να τις κάνουν να γελάνε.

2. Αυτοπεποίθηση


Προσοχή, αυτοπεποίθηση δε σημαίνει «ψώνιο». Αν υπάρχει κάτι που ξενερώνει αμέσως τις γυναίκες, αυτό είναι οι ψωνισμένοι άντρες. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε είναι ότι, ανεξάρτητα από την εμφάνισή σας, θα πρέπει απλά να είστε σίγουρος για τον εαυτό σας, να ξέρετε ποιος είστε και τι αξίζετε. Όταν μια γυναίκα δει ότι πιστεύετε στον εαυτό σας, αυτό αρκεί για να την ελκύσει προς το μέρος σας.

3. Πώς της συμπεριφέρεστε


Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεστε σε μια γυναίκα σε ένα ραντεβού παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο ιπποτισμός ζει και βασιλεύει. Αν είστε ο απόλυτος τζέντλεμαν στο ραντεβού σας, απευθείας θα ξεπεράσετε στα μάτια της όλους τους υπόλοιπους επίδοξους συντρόφους. Να είστε βέβαιος ότι οι γυναίκες τα προσέχουν αυτά και η συμπεριφορά σας από το πρώτο κιόλας ραντεβού μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη της σχέσης. Γι’ αυτό, σταματήστε να γκρινιάζετε ότι δεν είστε αρκετά όμορφος ή ότι η φύση σας αδίκησε, και αρχίστε να εξασκείτε την αυτοπεποίθηση, την αίσθηση του χιούμορ και τον ιπποτισμό σας. Κύριοι, ποιες συμβουλές σκοπεύετε να αξιοποιήσετε για να κερδίσετε τη γυναίκα που σας ενδιαφέρει; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Από erodate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου