Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Τα 7 χαρακτηριστικά της τέλειας σεξουαλικής συντρόφου

Η ιδανική παρτενέρ στο σεξ μπορεί για εσάς να είναι ψηλή ή κοντή, λεπτή ή παχουλή,νεαρή ή ώριμη, έξυπνη ή αφελής. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ταιριάζετε και ότι υπάρχει χημεία μεταξύ σας στο κρεβάτι. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι είναι όμορφη και ας εξερευνήσουμε μερικά λιγότερο επιφανειακά στοιχεία που συνθέτουν την τέλεια ερωτική παρτενέρ.

Διαβάστε παρακάτω και μάθετε πώς τα πάει ως προς τις σεξουαλικές της ικανότητες.

1- Είναι καθαρή 

Πρώτο και κυριότερο, η ιδανική σεξουαλική σύντροφος πρέπει να είναι περιποιημένη. Φροντίζει τον εαυτό της και προσπαθεί να είναι πάντα κομψή και στην τρίχα. Το δέρμα της είναι καθαρό και απαλό. Μυρίζει όμορφα. Όταν κατεβαίνετε χαμηλά, δεν υπάρχουν περίεργες ή δυσάρεστες οσμές. Το ντουλαπάκι του μπάνιου της είναι γεμάτο κρέμες και προϊόντα ομορφιάς που την κάνουν να φαίνεται,
να μυρίζει και γενικά να είναι υπέροχη. Είναι το είδος εκείνο της κοπέλας που μοιάζει πάντα σα να έχει βγει μόλις από το ντους. Ακόμα και το πρωί που ξυπνά, μπορεί να σας ανάψει όσο οποιαδήποτε άλλη ώρα της μέρας.

2- Κάνει καλό στοματικό 

Της αρέσει να σας ικανοποιεί με το στόμα και είναι εξαιρετικά δυνατή σ’ αυτόν τον τομέα. Βασικά, το κάνει όποτε της το ζητήσετε και το απολαμβάνει όσο κι εσείς. Ξέρει κόλπα για να σας διεγείρει ακόμα περισσότερο, όπως να παίζει με τη γλώσσα ή να χρησιμοποιεί και τα χέρια της. Σας κοιτάζει στα μάτια και είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένη στη δική σας ικανοποίηση. Όταν σας περιποιείται, ολόκληρος ο κόσμος εξαφανίζεται γύρω σας. Μπορεί ακόμα και να το κάνει χωρίς καν να το ζητήσετε.

3- Είναι ανοιχτή σε νέες περιπέτειες

Είναι πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα. Είτε πρόκειται για πρωκτικό σεξ, προστυχόλογα ή ακόμα και δερμάτινες μάσκες και μαστίγια, αν αυτά σας αρέσουν!  Οτιδήποτε κι αν ονειρεύεστε είναι μόνο ένα βήμα μακριά. Κάθε φαντασίωσή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί, γιατί λοιπόν να ψάχνετε αλλού; Το θέμα είναι ότι εφόσον θέλετε κάτι πολύ, εκείνη θα δώσει το ΟΚ. Προτείνει τρελά πράγματα, έχει την εμφάνιση θεάς και εκείνο το κάτι που μπορεί να κάνει κάθε άντρα να πολεμήσει για χάρη της…

4- Προτείνει να δοκιμάσετε νέα πράγματα 

Εκτός του ότι είναι διαθέσιμη να κάνει τα δικά σας, έχει κι αυτή τις δικές της ιδέες.  Ενημερώνεται για το σεξ και γνωρίζει ενδιαφέρουσες στάσεις και καινούρια παιχνίδια, ενώ κάνει και την απαραίτητη γυμναστική για να τελειοποιήσει τις επιδόσεις της. Διαθέτει φαντασία και ακόρεστες επιθυμίες, τις οποίες δε φοβάται να μοιραστεί μαζί σας. Αυτό δείχνει ότι είναι άνετη μαζί σας και η σεξουαλικότητά της βρίσκεται σε υγιή επίπεδα. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο άνετη που ίσως να φέρει κάποια στιγμή και μια φίλη της στο παιχνίδι. Σχετική σημείωση: αυτή είναι που θα φέρει νέα πράγματα στη σχέση σας. Αυτή θα έρθει σε σας και θα προκαλέσει το σεξ και θα σας κάνει να νιώσετε πολύ επιθυμητός.

5- Έχει σέξι σώμα 

Αυτό μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα, αλλά οι περισσότεροι μάλλον θα συμφωνούσαμε ότι το μεγάλο στήθος, τα σαρκώδη χείλη και το σφιχτό κορμί αποτελούν μια κοινή βάση.  Δεν υπάρχει κυτταρίτιδα στους μηρούς και τον πισινό της. Νιώθει άνετα με τον εαυτό της και ξέρει πώς να ντύνεται για να τονίσει τα δυνατά της σημεία. Είναι αδύνατο να τη δείτε γυμνή χωρίς να σκεφτείτε απευθείας το σεξ. Βασικά, ακόμα και ημίγυμνη να τη δείτε ή αν απλά αγγίξετε το πόδι της στο κρεβάτι, αρκεί για να ξυπνήσει ο ενθουσιασμός σας.

6- Δεν σας πιέζει 

Βρεθήκατε ποτέ με μια πολύ ελκυστική κοπέλα που έκανε τα πάντα σωστά, αλλά πολύ απλά εσείς δεν ικανοποιηθήκατε; Το πιθανότερο είναι να συνέβη αυτό γιατί νιώθατε πίεση να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό ή γιατί δεν σας έδωσε αρκετό χρόνο. Έτσι χάνετε το ρυθμό σας, μαζί με ολόκληρη την απόδοσή σας. Όταν βρείτε την ιδανική παρτενέρ, δεν θα χρειάζεται να ελέγχετε συνεχώς το ρολόι σας και θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας.

7- Έχει αυτό το κάτι 

Είναι κάτι που δύσκολα περιγράφεται. Με απλά λόγια, πρόκειται για μια ζωώδη έλξη που σας ωθεί σεξουαλικά. Για παράδειγμα, μετά τον πρώτο γύρο, συνήθως θα προτιμούσατε να κοιμηθείτε, αλλά όχι αυτή τη φορά. Η συγκεκριμένη γυναίκα σάς κάνει με κάποιον τρόπο να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να κάνετε σεξ πολλές φορές, να εξαντληθείτε σωματικά, αλλά ποτέ να μη χάσετε την επιθυμία σας. Σας οδηγεί σε παραλήρημα. Τρελαίνεστε, θέλετε κι άλλο. Δεν την χορταίνετε και δε σας χορταίνει.

Από erodate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου